Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Mobiel betalen: de voordelen

Betalen met uw mobiel is razendsnel en makkelijk, maar zeker ook net zo veilig als een ander betaalmiddel. Zowel hier als in het buitenland.

Alle voordelen op een rijtje

Even uw mobiel tegen de betaalterminal houden en bedragen tot en met € 25,- zijn betaald. Handig als u een kop koffie of een paar boodschappen wilt afrekenen. Ook betalingen boven de € 25,- met invoer van uw pincode, zijn nog steeds sneller dan betalingen met een betaalpas of contant.

Nooit meer zoeken naar betaaltpasjes of contant geld. Met de Vodafone Wallet en uw ICS Mobiele Creditcard heeft u altijd geld op zak. Uw telefoon is voortaan uw portemonnee.

Een ICS Mobiele Creditcard is net zo veilig als een ander betaalmiddel. ICS slaat uw creditcardgegevens op uw simkaart op en daar kan niemand ze afhalen. Bedragen tot en met € 25,- kunt u zonder pincode betalen. Voor de veiligheid vragen wij u de derde keer dat u een betaling onder de € 25,- doet, wel uw pincode in te toetsen. Zo is zeker dat alleen de eigenaar de mobiele creditcard gebruikt.

Bedragen boven de € 25,- rekent u altijd af met uw pincode. Zo loopt u nooit een groot risico, ook niet als u uw telefoon verliest. En mocht iemand misbruik maken van uw ICS Mobiele Creditcard, dan vergoedt ICS de kosten. Net als bij uw gewone creditcard. U moet dan wel de overige verplichtingen zijn nagekomen.

Bekijk het instructiefilmpje mobiel betalen